semua Kategori
Perihal Kami

Perihal Kami

Rumah> Perihal Kami

Profil Syarikat

Hefei Topwave Telecom Co.,ltd, ialah pembekal terkemuka di seluruh dunia bagi peralatan pasif RF yang komprehensif dan penyelesaian infrastruktur wayarles berprestasi tinggi yang memfokuskan pada inovasi dan pembezaan di pinggir rangkaian telekomunikasi tanpa wayar, yang digunakan secara meluas untuk Das, Ibs, Bts, Bda, Sistem Keselamatan Awam, Sistem Radio 2 Hala dan Sistem Kecemasan.

Topwave Telecom ditubuhkan pada tahun 2007, terletak di zon teknologi tinggi negara Hefei. Dengan dekad pembangunan, kami mempunyai pusat R&D dan pusat pengilang kami sendiri.

Kami adalah pembekal perkhidmatan dan operator rangkaian OEM dan Odm untuk meningkatkan prestasi dan mengurangkan perbelanjaan operasi melalui rangkaian produk dan penyelesaian yang komprehensif.

Topwave mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman eksport ke seluruh dunia, bersama kami, kami menjadikan perniagaan anda lebih mudah dan selamat.Topwave Telecom, rakan kongsi perniagaan strategik anda yang dipercayai, pakar RF anda dalam telekomunikasi.Topwave berterusan untuk menyediakan produk dan perkhidmatan terbaik untuk setiap pelanggan seperti biasa.

Misi kami adalah untuk menjadikan dunia terhubung, menjadikan dunia kecil, dan menjadikan dunia pintar.


KILANG KAMI